Meer resultaten voor immo gent

immo gent
Eurimmo Dynamisch in vastgoed.
Verkoop en verhuur van woningen appartementen studio's en koten. Verkoop van verkavelingen nieuwbouw en investeringsprojecten. Verkoop verhuur en beheer van opbrengsteigendommen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. 32 09/221 31 12.
TREVI Gent vastgoed te koop te huur.
Ontdek de verschillende beheerdiensten van de mede-eigendommen bij TREVI. Welkom op de site van TREVI Gent! Eigendommen te koop en te huur. Appartementen beheerd in mede-eigendom. Eenheden in privatief beheer. Mijn eigendom in beheer geven. Een mede-eigendom in beheer geven.
Immo Gent Engel Völkers Gent-Centrum Uw vastgoedmakelaar voor Gent en omgeving Engel Völkers.
Your subscription was successfull. Please confirm your subscription by clicking the link in the email you will receive in a few moments. Engel Völkers licentiepartner Gent-Centrum. Welkom bij Engel Völkers Gent-Centrum! Eigendommen in Gent aangeboden door uw vastgoedmakelaar Engel Völkers. Wie Gent zegt spreekt van een verhaal van meer dan duizend jaar. Al sinds de prehistorie is de samenloop van de Leie en de Schelde een plek geweest waar mensen hebben gewoond gewerkt en geleefd. In zijn lange geschiedenis is Gent steeds op een organische manier blijven groeien. De nalatenschap van vele eeuwen van menselijke activiteit is een unieke verzameling straten panden en uitzichten. De diversiteit is enorm van de smalle doolhofachtige straatjes van het Patershol over de Rococopaleizen rond de Kouter tot de 19e-eeuwse grandeur van de Vlaanderenstraat.
Carlo Eggermont vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
Na tien jaar ervaring bij gerenommeerde bureaus pakt Carlo Eggermont uit met zijn eigen vastgoedkantoor met als orgelpunt een selectief en treffend
LD-Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar in Oostakker Gent en omstreken.
Luc Demoor is een erkend immobiliën-makelaar in Oostakker Gent en omstreken. Hij is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed zoals herenhuizen villa's hoeves pastorijen gronden appartementen rijwoningen en burgerwoningen. 80% immobiliën binnen de 2 maanden verkocht. LD-vastgoed geeft advies en vermijdt extra kosten tijdens de verkoop van uw woning. Naast het vinden van een geschikte koper ontfermt LD-vastgoed zich over alle extra verkoopsuitgaven zoals verplaatsings en publiciteitskosten. Dan betaalt u ons geen cent commissie! Met meer dan 10 jaar ervaring en een persoonlijke service garandeert LD-vastgoed u een verkoop van 80% binnen de 2 maanden aan een realistische prijs.
Aanbod te koop Vicus Vastgoed.
De 3 slaapkamers zijn allen uitgerust met UTP alsook COAX bekabeling en de vloer is een houten parketvloer. EPC wordt opgemaakt na installatie verwarmingselementen. Te koop in Gent. Ligging nabij kuip Gent met gelijkvloerse praktijk inkom wachtkamer toilet consultatie en behandelingsruimte. Op het gelijkvloers tweede inkom naar woongedeelte met tuin en terras. In het woongedeelte is er een op te frissen verdiep waarbij er een appartement kan gecreëerd worden. Op het tweede verdiep is er reeds een afgewerkt loft appartement met 1 slaapkamer en terras. Electricteit positief gekeurd dubbel glas en net vernieuwd dak. Kan dus een gebouw met 3 entiteiten worden. Mail voor alle info naar isabelle@vicusvastgoed.be of 0494/897109. Te koop in Gent.
Oranjeberg Top in vastgoed.
Wij zijn permanent aanwezig en actief in het centrum van Gent onze thuismarkt. Van hieruit opereren we in een ruime straal rond Gent steeds met aangenaam professioneel advies. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij denken met u mee. Met onze ruime ervaring kennen wij het reilen en zeilen van de vastgoedwereld tot in de details. Wij laten u als klant graag mee genieten van die ervaring passie en toewijding. Oranjeberg gaat immers voor niets minder dan de top in vastgoed! 09 310 9 310.
Axel Lenaerts Makelaars in Gent en het Waasland.
Wij zoeken het uit. waarmee kunnen we je helpen? Vastgoed gaat niet zozeer over gebouwen maar over mensen over hun behoeftes en dromen over het vinden van een plek waar die gekoesterd kunnen worden. Ontdek onze diensten Vraag een waardebepaling aan. Kunststukje van een appartement. Advocatuur in een ander daglicht. Het staat geschreven en gedrukt. Axel Lenaerts is een groep van makelaars die luistert naar uw verhaal. Samen vertalen we dat verhaal naar een goede oplossing. Voor verkoop Voor verhuur.
Immo Te Koop Te Huur regio Gent Crul Vastgoed.
Immo aanbod appartementen Gent woningen Gent garages te koop te huur regio Gent.
Home Bertone Vastgoedmakelaars Immo Gent.
Je moet JavaScript inschakelen om de volledige functionaliteit van deze website te gebruiken. Bertone Vastgoed heet u welkom! BERTONE VASTGOEDMAKELAARS NV met zetel in het miljoenenkwartier te Gent is een dynamisch team met jarenlange ervaring in uiteenlopende vastgoedtransacties. Sinds 2004 specialiseert Bertone Vastgoedmakelaars NV zich in het ontwikkelen en verhandelen van projectgronden en opbrengsteigendommen naast de pijler van het bestaand vastgoed.
Home.
Leiestreek 09 280 20 00. Vlaamse Ardennen 055 210 190. 09 220 50 00. Indien je de prijsklasse wenst te bepalen dien je eerst te kiezen tussen kopen of huren. 100 000 200 000. 200 000 300 000. 300 000 500 000. 1 000 1 500. 1 500 2 000. 61 m 2 1 1.
Te koop in Gent hebbes.
Gemeente van Z tot A. Blijf op de hoogte van nieuwe panden die aan je zoekcriteria voldoen. Deze boodschap niet meer tonen. Te koop in Gent. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 4 slpk Schommelstraat 9000 Gent. favorite favorite_border Opbrengsteigendom te koop. Verkoop uit de hand. favorite favorite_border Appartement te koop. Verkoop uit de hand. 2 slpk Koningin Maria Hendrikaplein 9000 Gent. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand.

Contacteer ons