Zoeken naar immo gent

immo gent
CdF Vastgoedmakelaars in exclusieve panden in Gent en omstreken.
Voor vrijblijvend advies i.v.m. de verkoop of verhuur van uw pand aarzel niet ons te contacteren.
Immo Gent Engel Völkers Gent-Centrum Uw vastgoedmakelaar voor Gent en omgeving Engel Völkers.
Your subscription was successfull. Please confirm your subscription by clicking the link in the email you will receive in a few moments. Engel Völkers licentiepartner Gent-Centrum. Welkom bij Engel Völkers Gent-Centrum! Eigendommen in Gent aangeboden door uw vastgoedmakelaar Engel Völkers. Wie Gent zegt spreekt van een verhaal van meer dan duizend jaar. Al sinds de prehistorie is de samenloop van de Leie en de Schelde een plek geweest waar mensen hebben gewoond gewerkt en geleefd. In zijn lange geschiedenis is Gent steeds op een organische manier blijven groeien. De nalatenschap van vele eeuwen van menselijke activiteit is een unieke verzameling straten panden en uitzichten. De diversiteit is enorm van de smalle doolhofachtige straatjes van het Patershol over de Rococopaleizen rond de Kouter tot de 19e-eeuwse grandeur van de Vlaanderenstraat.
Immo Te Koop Te Huur regio Gent Crul Vastgoed.
Immo aanbod appartementen Gent woningen Gent garages te koop te huur regio Gent.
LD-Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar in Oostakker Gent en omstreken.
Luc Demoor is een erkend immobiliën-makelaar in Oostakker Gent en omstreken. Hij is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed zoals herenhuizen villa's hoeves pastorijen gronden appartementen rijwoningen en burgerwoningen. 80% immobiliën binnen de 2 maanden verkocht. LD-vastgoed geeft advies en vermijdt extra kosten tijdens de verkoop van uw woning. Naast het vinden van een geschikte koper ontfermt LD-vastgoed zich over alle extra verkoopsuitgaven zoals verplaatsings en publiciteitskosten. Dan betaalt u ons geen cent commissie! Met meer dan 10 jaar ervaring en een persoonlijke service garandeert LD-vastgoed u een verkoop van 80% binnen de 2 maanden aan een realistische prijs.
Aanbod te koop Vicus Vastgoed.
zoek op lijst zoek op kaart. sorteren op prijs datum gemeente. Te koop in Gentbrugge. Burgerwoning van 6 meter breed.
Kopen bij Immo DS.
Vind hier uw droomstulpje op lange en korte termijn wij zoeken samen met u naar uw nieuwe woning.
Axel Lenaerts Makelaars in Gent en het Waasland.
Wij zoeken het uit. waarmee kunnen we je helpen? Vastgoed gaat niet zozeer over gebouwen maar over mensen over hun behoeftes en dromen over het vinden van een plek waar die gekoesterd kunnen worden. Ontdek onze diensten Vraag een waardebepaling aan. Kunststukje van een appartement. Advocatuur in een ander daglicht. Het staat geschreven en gedrukt. Axel Lenaerts is een groep van makelaars die luistert naar uw verhaal. Samen vertalen we dat verhaal naar een goede oplossing. Voor verkoop Voor verhuur.
Immo Berquin.
Welkom bij immo Berquin uw vastgoedmakelaar in Gent en omstreken. Met meer dan 10 jaar ervaring bekijkt Immo Berquin uw vastgoed met vernieuwd inzicht. Overweegt u een eigendom te kopen verkopen huren of verhuren aarzel niet om ons 7/7 te contacteren. Immo Berquin adviseert u met veel plezier en geheel vrijblijvend. Advies op maat is immers van groot belang als het om vastgoed gaat. 13 april 2015 Meer huizen verkocht tijdens eerste kwartaal. 19 februari 2015 Belgische huizen zijn niet langer te duur.
Immo Gooik woning te koop Gooik Kantoor Evergem.
Deze deels gerenoveerde woning op 2a70 ligt op een ideale invalsweg naar het centrum van Gooik. Vandaag ingericht als kapsalon kan de ruimte vooraan ook d.
Immo Francis De Meester Gent Deinze Waregem.
Markt 8 8790 Waregem. T 056 61 11 11. Kortrijkstraat 1 bus 1 9800 Deinze. T 09 380 11 10. Graaf van Vlaanderenplein 35 9000 Gent. T 09 234 11 11. maandag tot vrijdag 09u00 12u00 en 13u30 18u00 zaterdag 10u00 12u00 zondag gesloten. Gratis waardebepaling van uw woning? Contacteer ons kantoor in uw regio! Uw eigendom verkopen of verhuren? Immo Francis De Meester besteed bijzondere aandacht aan communicatie. Onze mensen hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te presenteren via verschillende kanalen. Ik wens een afspraak. Immo Francis De Meester. Markt 8 8790 Waregem.
Huysewinkel residentieel vastgoed in Gent Waasland.
Deze unieke waterfront loft van 280 m is gelegen aan de Leie in het hartje van Gent nabij het Patershol en de Vrijdagsmarkt. Deze prachtige herenwoning is gelegen midden in het centrum van Lokeren doch nabij alle toegangswegen. De woning werd uiterst. Deze mooie en unieke eigendom is gelegen in het rustige en groene Waasmunster. De villa werd zowel binnen als buiten stijlvol. Deze luxueuze en trendy loft is gelegen nabij het centrum van Gent.
Carlo Eggermont vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
Na tien jaar ervaring bij gerenommeerde bureaus pakt Carlo Eggermont uit met zijn eigen vastgoedkantoor met als orgelpunt een selectief en treffend

Contacteer ons